Stäng

KTM 450 Rally Replica 2015 - till salu!

KTM 450 Rally Replica 2015 - till salu!

KTM 450 Rally Replica 2015 - till salu!

450 Rally_re_voDet har gått drygt en månad sedan de spanska KTM-förarna Marc Coma och Jordi Viladoms knep första- respektive andraplatsen i årets Dakar-rally. Nu kan vi meddela att nya KTM 450 Rally Replica-maskinen kommer att finnas tillgänglig att köpa inom kort, i begränsad upplaga.

Nya KTM 450 Rally debuterade i fabriks-färgerna i oktober i samband med Marocko-rallyt. Sedan var det dags för maskinen för det ultimata testet, att prestera i Dakar-rallyt, och enligt KTM fungerade motorcykeln felfritt under hela 9000 km-racet med Marc Coma ombord för att ta KTM:s 13:e raka seger i rallyt.

Då den tidigare versionen av KTM:s rally-maskin konstruerades för 690cc-eran, har denna nya maskin designats från grunden för att vara anpassad till dagens Dakar-terräng och mindre 450cc-motor. Med sin omfattande erfarenhet har KTM:s Motorsport-avdelning byggt den nya cykeln med hjälp av KISKA:s kompetens inom design från ler-modell till färdig produkt, tillsammans med KTM:s R&D-avdelning och KTM Technologies.

450 Rally li hi

Cykeln har en helt ny ram som fått en helt ny ergonomisk design, med en smal ”kroppsform” som bland annat resulterat i vad som sägs vara en bättre sittplats. Dessutom har modellen fått en helt omarbetat bakre fjädring och en ny 450-kubikcentimeters bränsleinsprutad fyrtaktsmotor med enkel överliggande kamaxel. Motorcykeln har också dubbla bensinpumpar, ett främre och ett bakre system med flera separata bränsletankar, vilket gör det möjligt för föraren att välja en bränslekälla, för att optimera viktfördelningen beroende på terrängens beskaffenhet. Vidare finner vi ett ”kolfiber-torn” (för montering av navigeringsutrustning och annan elektronik) som ska ge föraren bättre koll på framhjulet och därmed ingjuta extra förtroende, tillsammans med många andra förbättringar som sägs göra det här till den ultimata rally-motorcykeln.

6807e58a49

2014-02-20 17:25Reservdelar

Klicka på loggorna för mer information

  • KTM
  • HUSQVARNA
  • HUSABERG
  • GASGAS
  • HONDA
  • SUZUKI

Meny

Märkestillbehör

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Fraktfritt
Snabb leverans