Stäng

Vinn en GoPro HD Helmet Hero-hjälmkamera!

För att fira vidare på vårt 15-års jubileum kommer vi att lotta ut en GoPro HD Helmet Hero-hjälmkamera.

Att vara med i utlottningen är helt gratis och jätteenkelt!

Det enda du behöver göra är att gå in på vår Facebook-sida (http://www.facebook.com/karlstromsmotor) och trycka på ”Gilla”-knappen!

Tävlingen pågår fram till den 20 December 2011 och vid slutdatumet kommer vi att lotta fram en vinnare av dom som gillat vår sida på facebook.

Förutom att du är med i utlottningen av hjälmkameran får du erbjudanden och nyheter direkt på vår Facebook-sida och riskerar
inte att missa en bra deal!

Lycka till i tävlingen!
2011-11-23 11:38

Tävlingen hjälmkamera

Denna skulle vara perfekt åt min man som ständigt kör sin fyrhjuling. Han skulle äntligen kunna filma sina turer och de trick som han gör.

Fjäsk!

Det är väl kanske inte så fel med lite fjäsk när jag nu med min enduro bike sitter fast i ett träsk. En gopro kamera är ju inte alls fel när man till sin fru snart bönar och ber. Nej hjärtat, det var ett träsk jag satt fast i, kedjan och stavcylindern börjar bli taski. Beviset är en 2 timmarsfilm, så jag kan sluta be för den är från Karlströmsmotor.se!

God jul och lycklig framtid
Michael Andersson

Håller tummarna!

Har gillat och hoppas verkligen på det bästa, min man hade blivit överlycklig för kameran som han kan ha när han barfotalöper :) Han har länge suktat efter en sådan :)Reservdelar

Klicka på loggorna för mer information

  • KTM
  • HUSQVARNA
  • HUSABERG
  • GASGAS
  • HONDA
  • SUZUKI

Meny

Märkestillbehör

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Fraktfritt
Snabb leverans